Meniu

Despre

     Toate lucrările se realizează din piele naturală specială pentru tapiţerie auto, importată de la marii producători renumiți în industria prelucrării pieilor de bovină, sau Alcantara, un material inovator, de lux, care combină eleganţa estetică şi valorile funcţionale.

       Avem în stoc peste 50 culori de piele de la cele mai des întâlnite nuanțe folosite la interioarele mărcilor renumite de autoturisme, dar și o paletă de peste 850 de culori disponibile la comandă, livrabile în 1-2 saptămâni de la lansarea comenzii culorii necesare interiorului dumneavoastră.

    Alegerea corespunzătoare a nuanțelor pieilor și pasiunea pentru cusătura perfectă, dată de ața de cusut dură din filamente continue cu tenacitate ridicată de poliamidă, îndeplinesc criterii de performanță ridicată și reflectă un aspect final într-o manieră impresionantă, acestea fiind scopul și ambiția noastră.

      Lucrările se realizează doar în Constanţa şi se execută pe bază de programare telefonică. Ne puteți trimite comenzi prin curierat din toată ţara, pe care ne dăm silința să le returnăm cât mai curând posibil, pentru a nu creea inconveniente în activitatea dumneavoastră. Costurile pentru timiterea și primirea pieselor prin curier, sunt suportate de către clienți.

   Demontajul şi montajul pieselor sau elementelor interioare sunt executate cu profesionalism și pregătire profesională corespunzătoare, pe care vi le oferim în mod gratuit, fără alte costuri suplimentare, pentru lucrările realizate în Constanța.

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media